TERVEISIÄ KUNNALLISTEKNIIKKA TYÖMAALTA

16.5.2018

 

Arvoisa Kotimäen asukas,

 

TelaSteel Oy:n konkurssin jälkeen Espoon kaupunki on kilpailuttanut Kotimäen vesihuollon rakennuttamisen ja valinnut uudeksi urakoitsijaksi Graniittirakennus Kallio Oy:n.

Tällä hetkellä työt ovat käynnissä Siikajärventiellä sekä Heinästiellä painottuen teiden risteysalueille. Vähäisiä viimeistelytöitä lukuun ottamatta työt näillä tieosuuksilla suoritetaan loppuun kesäkuun aikana.

Toukokuun aikana aloitetaan työt Koivumäentiellä ja tieosuudella liikenne joudutaan ohjamaan kiertotiemerkein Koivumäentien sekä Sahajärventien kautta. Jokaiselle kiinteistölle taataan jalankulku tontille, mutta ajoneuvoliikenteeseen saattaa tulla katkoksia, joiden pituudet vaihtelevat 1-3 pv:n välillä. Kiinteistöä tiedotetaan kirjepostilla vähintään kahta päivää ennen liittymän katkaisua. Pyydämme kiinteistöä etsimään vaihtoehtoisen pysäköinnin läheltä, välttäen tienvarsia. Viikonlopuiksi tonteille järjestetään tarvittaessa väliaikainen yhteys.

Koivuhaan ja Kotirinteen louhinnat suoritetaan toukokuun aikana ja Kotiniityn, kotiniityntien, kotitorpantien, kotitorpankujan, kotimäenkujan, lakkasuontien, uudenpellontien ja uudenpellonkujan töiden aikataulu sijoittuu kesä- heinäkuulle. Töiden alkamisesta tiedotetaan tarkemmin aikataulujen varmistuttua.

Kysymyksiä Kotimäen vesihuollon rakentamisen ajankohdista ja työvaiheista voi esittää työnjohdollemme sähköpostitse tai vierailemalla työmaatoimistossamme Siikajärventie 15 - 17, 08.00 - 15.00 välillä.

 

Mika Haukijärvi                                  Eetu Holopainen

mika.haukijarvi@grk.fi                      eetu.holopainen@grk.fi

Marja-Leena Ryynänen

marja-leena.ryynanen@grk.fi

 

Asiakaspalautteet ja reklamaatiot aiemmasta työstä voi antaa kootusti Espoon kaupungin palautepalvelun kautta osoitteesta:

www.espoo.fi ->Asioi verkossa -> Anna palautetta -> kadut ja liikenne

Espoon kaupungin yhteyshenkilöinä toimivat:

Valvoja: Harri Suotula, harri.suotula@espoo.fi

Hankepäällikkö: Markus Juusola, markus.juusola@espoo.fi

Suunnittelu: Laura Karhumäki, laura.karhumaki@espoo.fi

 

Elisan asiakaspalvelu puh: 010 190 240

Elisan nettisivuilla on lomake millä voi varata soittoajan: https://elisa.fi/asiakaspalvelu/yhteystiedot/

Carunan palautteet osoitteeseen:

Mika Jokivalo, mika.jokivalo@voimatel.fi